FEAB Isolerproffs AB

Spara pengar genom rätt isolering med lösull
FEAB Isolerproffs innehar certifikatet Behörig lösullMed över tiotusen isoleringsentreprenader och 30 år i branschen kan vi allt om isolering. En erfarenhet och kompetens som sträcker sig från enstaka villor via flerfamiljshus och bostadsrätter till mycket stora fastighetskomplex och offentliga byggnader. Lösullsisolering är en snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd som genomförs utan påverkan på boendet eller ingrepp i huset. Låt oss göra en besparingskalkyl för just din fastighet.

Vårt huvudkontor, lager och utställning ligger i Högdalens industriområde strax söder om Globen i Stockholm. Vi har även lager och personal i Uppsala. Verksamhetsområdet är hela Stockholms län, Uppsala och Gävle. I mellansverige finns vi i orter som Strängnäs, Eskilstuna, Enköping, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping.

FEAB Isolerproffs Syd
Från den 1 oktober 2009 finns vi etablerade i södra Sverige under namnet FEAB Isolerproffs Syd AB. Kontor och lager finns på Andra Tvärgatan 49 i Landskrona. Verksamhetsområdet är hela Skåne med orter som Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö och Kristianstad.

Kategori: Hantverkare, isolering,
Län: Stockholms län

Kontakt