A. Perssons Elektriska AB

Det kompletta El och VVS-företaget
Kvalitet i alla lägen, trygghet för kunden, hög kompetens och personlig service är självklarheter för oss. 40 års framgångsrik verksamhet har gett oss många återkommande kunder.

Med elektriker och rörmokare i samarbete kan vi erbjuda totalentreprenad och fullservice. Vi jobbar med välkända varumärken både för privat och yrkeskunder.

På Eltjänster har vi längre erfarenhet än de flesta när det gäller värmesystem. Vi har varit med från början och installerade värmepumpar redan 1980. I dagsläget levererar och installerar vi två till tre värmesystem i veckan.

Vi är auktoriserade återförsäljare för IVT – den marknadsledande leverantören av värmepumpar i Sverige. Alla värmepumpar vi säljer installeras av våra kunniga och certifierade medarbetare. Värmelösningar från IVT kan användas såväl i villor som större fastigheter.

Vi ingår i Elkedjan, som funnits sedan 1966 med butiker och professionella elektriker runt om i landet. I vår butik får du ta del av vår kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem – el och belysning. Vi erbjuder välkända varumärken inom teknik, funktion och design.

Välkommen du också!

Kategori: Hantverkare, Elektriker
Län: Skåne län

Kontakt