Förslövs Rör AB

VVS i Ängelholm, Nordvästra Skåne

Behöver du en pålitlig VVS installatör i Ängelholm? Dra nytta av tjänsterna som vi på Förslövs Rör erbjuder – vi är specialister på allt inom VVS!

VVS är en akronym som står för Värme Ventilation och Sanitet, och det är inom dessa kategorier som Förslövs Rörs tjänster rör sig. Det är alltid en hel del rör involverade när man arbetar med VVS – vatten och luft måste ha kanaler att röra sig i. Dessa rör göms förstås till allra största del i väggarna i en byggnad och det är vårt jobb att installera, reparera och serva dessa rör med tillhörande komponenter. När du behöver en VVS-installatör i Ängelholm med omnejd så finns vi på Förslövs Rör här till din tjänst. Vi är ett flexibelt och engagerat VVS-bolag med djupgående kunskap och lång erfarenhet i branschen.

Din VVS:are i Ängelholm

Förslövs Rör AB är ett VVS-bolag med utgångsläge i Förslöv i norra Skåne. Förslöv ligger nära Ängelholm varifrån vi får många uppdrag och spenderar mycket tid. Ängelholm är svensk idyll förkroppsligad och vi på Förslövs Rör ser till att byggnaderna i orten fungerar optimalt vad gäller värme, ventilation och sanitet – VVS.

Vi anlitas såväl för nyinstallationer, byten av värmesystem, service av ventilationssystem och allt annat tänkbart som rör VVS, och vi mottar alla uppdrag med genuint engagemang.

 

Ett sammansvetsat team
När du väljer Förslövs Rör som ansvarig för din byggnads VVS så väljer du ett arbetsteam med god samarbetsförmåga såväl inom och utom företaget. Hos oss har varje individ sin givna plats och sina unika specialkunskaper, alla är vi viktiga kuggar i arbetshjulet.

Vi öppnade upp verksamheten för Förslövs Rör år 1997, så det börjar bli ganska många år och en hel del erfarenheter till bagaget. Vi brinner för VVS och håller oss ständigt uppdaterade på det senaste inom VVS i Sverige och omvärlden.

Många fördelar
Som kund hos oss på Förslövs Rör i Ängelholm får du flera fördelar – dels får du hög kvalitet på de VVS-jobb du beställer, vi gör ingenting sämre än att vi själva skulle känna oss nöjda. Du får också ett lyhört och flexibelt arbetsteam som anpassar sig efter de behov och önskemål som du som kund uttrycker. Vi håller pressade priser för att hålla oss intressanta på arbetsmarknaden och tack vare ROT-avdraget är det idag billigare än någonsin att renovera hemma.

En renovation ska vara ett roligt och spännande projekt. Det är vårt ansvar som din VVS-installatör att göra renoveringen smidig, snabb och problemfri – ett ansvar vi tar mycket seriöst.

VVS i vått och torrt
Att ta sig an VVS-lösningar som händig hemmafixare är ofta att ta sig vatten över huvudet – även om man är van vid att fixa lite av varje. Vissa saker kräver sin specialist, som t ex just VVS, eller elektricitet.

Oavsett om det är en ny värmelösning som ska installeras, eller om du är i startgroparna för att renovera badrummet, eller kanske faktiskt bygger helt nytt, så är du välkommen till oss på Förslövs Rör i Ängelholm – vi sköter din VVS effektivt, noggrant och till konkurrenskraftigt pris.