Hällefors Plåt & Värme AB

Hällefors Plåt & Värme AB är din pålitliga partner för omfattande byggnadsplåtslageri, ventilation, VVS och byggrelaterade projekt. Sedan vår start 2019 har vi engagerat oss i att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Vårt team är experter inom byggnadsplåtslageri och kan ta hand om allt från takarbeten till fasadreparationer. Vi erbjuder även ventilationstjänster för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö.

Vår kompetens sträcker sig till VVS-arbeten, och vi kan hjälpa dig med allt från installation och reparation till underhåll. Vi är också redo att ta itu med mindre renoveringsprojekt för att förvandla ditt hem eller företag. Vi är återförsäljare åt BAXI.

För fjärrvärmeservice kan du förlita dig på oss för effektiv och pålitlig service för att hålla ditt värmesystem i toppskick.

Oavsett vilken typ av projekt du har, kan du lita på Hällefors Plåt & Värme AB för professionell och pålitlig service. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta nästa steg mot att förbättra din fastighet.

Kontakt