Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB

Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB
Nyinstallation av kaminer, kakelugnar och eldstäder, mur- & putsarbete, skorstensmontage.
Reservdelar till nya och gamla eldstäder, reparation av murstockar och skorstenskanaler.
Markarbete, Stenläggning, Badrum och plattsättning.
Trädgårdsanläggning och skötsel mm.

Kamin, kassett & andra eldstäder
Vi säljer och monterar många olika typer av eldstäder såsom kamin, kassett, kakelugn, vedspis etc. Utöver kaminmontage kan vi även erbjuda montage av stålskorsten, blockskorsten, rökrör mm. Vi utgår från vad du har för möjligheter och ger dig sedan aktuella alternativ. För dig som vill designa din egen myshörna genom en platsbyggd lösning för din stil, frimurar vi t.ex. runt kassetter eller öppna eldstäder. Vi hjälper också till med diverse tjänster såsom att demontera befintliga kaminer och skorstenar.
Vi sammarbetar med dessa leverantörer

Kakelugnar
Drömmer du om en kakelugn på din favoritplats i hemmet? Vi säljer och monterar nya och äldre kakelugnar. Våra experter inom detta området renoverar också gamla ugnar vid behov.
För dig som vill liva upp hemmet med en ståtlig eldstad finns det många olika modeller och motiv att välja mellan. Vi är stolta över att kunna erbjuda möjligheten att kombinera värme och stilighet.
Med konstnärer som handmålar unika mönster på kakelet kan du styra vilka dekorer som passar i ditt hem.
Låt dig inspieras i någon av våra butiker och dela dina tankar med oss.

Skorstensrenovering
Slitage i skorstenskanaler kommer med tiden vilket kan leda till läckage och brandfara för hemmet. Behöver din skorsten en upplyftning? Kontakta oss, vi vet vilken metod som passar din skorsten bäst.

Markarbete, trädgårdsskötsel & stensättning
Vi kan erbjuda flera typer av markarbeten såsom dränering, grävning, spräckning av sten och berg, stensättning, trädgårdsskötsel och diverse tomtarbeten.
Det är polulärt idag att lägga marksten eller plattor på sin tomt och det kan vara ett prisvärt alternativ för att lyfta sin trädgård. Vi hjälper gärna till med att skissa upp hur just du vill att det ska se ut hos dig.

Våtrum
Vi har behörighet för utförande av arbeten enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.
Vi utför allt inom badrumsrenovering exempelvis flytspackling, tätskikt, plattsättning och kan även erbjuda helhetslösningar i samverkan med våra samarbetspartners inom el och rörläggeri.
Vi väljer med omsorg ut lämpligt material och metod utefter möjligheterna i ditt hem. Väljer du att sätta keramiska plattor är det ditt tycke som avgör vilka färger och former som vi använder.

Leverantörer
Vi arbetar med de bästa leverantörerna på marknaden, som till exempel Contura, Jötul, Gabriel Kakelugnar, Ariterm, Keddy, Schiedel, Dovre, Scandinavisk Spismiljö, SFSAB, Morsø, Nordpeis, Spartherm, Scanspis, Kal-Fire, Rais, Randers Tegl, SGS, JP Walther, Lohberger, NVI, Premodul och Brunner.

Kontakt

Öppettider

 • Måndag:
  10-17
 • Tisdag:
  10-17
 • Onsdag:
  10-17
 • Torsdag:
  10-17
 • Fredag:
  07-14
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt