7H Kamincenter AB

Posted By mikael@adaptonline.se / 23 juni, 2014 / Borås, Borås, Borås, Borås, Braskaminer, Butiker, Hantverkare / 0 Comments

Vi står för kvalitet, service och omtanke
7H Kamincenter AB startades 2012 och drivs av Martin Berggren och Marcus Svensson. Vår idé är att leverera kompletta lösningar inom värme till våra kunder där vi står för kvalitet, service och omtanke hela vägen från rådgivning och offert till monterad och slutbesiktigad, godkänd eldstad.

7H Kamincenter säljer och installerar braskaminer i Borås och Sjuhäradsbygden. Vår stora kaminutställning och butik är belägen på Ryssnäsgatan i Borås (Viareds industriområde). I butiken hittar du ett brett sortiment av braskaminer, designspisar, murspisar, spisinsatser och täljstenskaminer från kända tillverkare.

Hos oss möts du av kunnig personal som har mångårig erfarenhet inom värmeinstallationer och skorstensteknik. Vi erbjuder prisvärd och säker montering av samtliga produkter. Är skorstenen i dåligt skick hjälper vi till med renovering av rökkanalen genom glidgjutning eller montering av insatsrör.

Öppettider:
Mån – Ons: 12:00 – 18:00
Torsdag: 12:00 – 19:00
Fredag: 11:00 – 15:00
Lördag: 10:00 – 14:00