Everöds Elbyrå AB

Posted By mikael@adaptonline.se / 25 augusti, 2014 / Elektriker, Höör, Höör, Höör, Hörby, Kristianstad, Kristianstad, Kristianstad, Värmepumpar, VVS, rörarbeten / 0 Comments

Everöds Elbyrå är ett företag som arbetar med elinstallationer, ventilation och värmepumpsinstallationer. Vi har kontor belägna i Everöd strax utanför Kristianstad samt i Höör mitt i Skåne. Behöver du en elektriker, ny värmepump eller kanske service av din värmepump så tveka inte att kontakta oss. Våra kunder är viktiga för oss och vi jobbar för att hålla en hög servicenivå. Vi har många års erfarenhet av värmepumpar och hjälper dig med service att välja rätt lösning för din fastighet, givetvis med totalentreprenad.

– En kontakt som lönar sig!

VÄRMEPUMPAR
Vi har totalentrepenad och sköter hela jobbet!

Vi har pumpar installerade över hela Skåne och delar av Blekinge. Det spelar ingen roll om du bor i eller utanför Kristianstad, Höör, Hörby eller orter som Sölvesborg, Bromölla, Hässleholm, Simrishamn eller Ystad, alla är välkomna att kontakta oss.

Vi tar totalansvar och arbetar med en nöjd-kund-garanti. Finns det önskemål besöker vi er gärna för att ge er en offert och en gratis besparingskalkyl innan du beställer en värmepump, detta för att du ska veta hur mycket du kan spara med en värmepump.

Då du har beställt en anläggning kan du lugnt luta dig tillbaka, vi samarbetar med skickliga maskinentreprenörer för de arbeten vi inte utför själva, det är alltid Everöds Elbyrå som du har kontakt med och som ansvarar för arbetet. När vi installerat din anläggning släpper vi inte kontakten med dig utan följer upp med en funktionskontroll och en genomgång. Vi är ett auktoriserat serviceombud för IVT:s värmepumpar och håller jour vintertid. För dig är det en trygghet att veta att vi finns tillgängliga om du skulle ha oturen att få ett driftstopp. Vi utför också konverteringar från direktverkande el till vattenburna system med våra egna VVS-installatörer.

_____________________________________________________________

Är Du nyfiken på hur mycket Du kan spara med en värmepump? Du får utan kostnad en besparingskalkyl och förslag på värmepump för ditt hus. Klicka nedan för att fylla i och maila svarstalongen så tar en av våra säljare kontakt med Er så fort som möjligt.

ELINSTALLATIONER
Sedan 1965 har vi varit en elinstallationsfirma och vår långa erfarenhet har gett oss ett brett kunnande. Idag handlar verksamheten inte bara om starkström utan numera jobbar vi även med
telefoni, larm och datanätverk. Vi behärskar hela bredden och åtar oss både små och stora uppdrag till privatpersoner och företag, inklusive lantbruk, industri och trädgårdsmästerier. I området el ingår även viss försäljning och reparationer av elektriska apparater samt installationer av så kallade portabla sprinklers för brandskydd.

Vi är medlemmar av Elkedjan, vilket innebär fördelaktiga priser och tillgång till produkter från erkända och seriösa leverantörer. Detta är också till fördel för dig som kund, genom att du får rätt pris på jobb och produkter från oss samt tryggheten att vi arbetar med ledande varumärken.Vi behärskar allt från svagström till starkström, såväl inom privathushåll som inom industri lantbruk och växthus. Inte heller larm- och nätverksinstallationer är främmande för oss! Inget uppdrag är för stort och inget är för litet.

– En kontakt som lönar sig!

Everöds Elbyrå AB

Öppettider:
Måndag – Fredag:
07.00 – 16.30

Butik:
09.00 – 16.00

IVT Center i Höör

Öppettider:
Måndag:
Stängt

Tisdag – Torsdag:
12.00 – 17.00

Fredag:
Stängt

_____________________________________________________________

_____________________________________________________________

Besöksadress:
Stora Vägen 48
297 72 Everöd

Postadress:
Box 53
297 02 Everöd
Tel: 044-23 83 50
Fax: 044-23 80 17

E-mail: info@everod-el.se

Besöksadress:
Pumpvägen 7
243 93 Höör

Tel: 0413-22 580
Fax: 0413-22 581