Fönsterinstallatören i Borås AB

Posted By mikael@adaptonline.se / 19 december, 2014 / Borås, Borås, Butiker, Fönster, Fönster, Hantverkare / 0 Comments

Vi fixar ditt fönsterbyte!

Gör ett lyckat fönsterbyte med Morups i Borås.
Vi ställer höga krav på såväl råmaterialet som våra medarbetare. Vi har en tanke om att när du anlitar Morups för ditt fönsterbyte kommer du att bli mer nöjd än du kunde föreställa dig.

Morups ger dig trygghet på hela vägen och vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök i lugn och ro. Där pratar vi tillsammans igenom vad du vill ha gjort och vi ger dig råd som passar just dina behov. Vi anpassar fönstret till byggnaden och har inga fönster på lager.

I Morup utanför Falkenberg har vi vår produktionsanläggning. Den har vi investerat i för att kunna erbjuda den teknik vi utlovar. Utifrån en tanke om att vara snäll mot vår miljö, genomsyras arbetet med hänsyn till så lite miljöbelastning som möjligt. Det börjar redan vid valet av råmaterial och underleverantörer och slutar inte sen dina nya fönster är monterade. Dina fönster energideklareras och vi vågar lova att dina energikostnader framöver kommer att minska.

Vi har gjort vårt allra bästa för dig och vår omsorg om kunden slutar inte när monteringsarbetet är klart. Våra anställda städar upp efter sig när arbetet är klart och du ska kunna njuta länge av dina nya fönster.

Besök gärna vårt showroom på Getängsvägen 14 i Borås.
Öppet torsdagar jämna veckor 14.00-18.00 och torsdagar udda veckor 08.00-12.00 eller kontakta mig för privat visning.

Vi jobbar i Borås, Bollebygd, Alingsås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn med omnejd